Tjah, det er jo egentlig ikke en øl, men det skal nu alligevel prøves. En braggot, et gadekryds mellem mjød og øl. Honningen er efterårs høst, og kommer fra bistader placeret langs Hallebyåens nedre løb ved Ornum. Så udover de malttyper der er nævnt, er der tilsat 2,2 kg honning (batch størrelse 22ltr) under primærgæringen. Det virkede som om gæringen gik i stå på et tidspunkt - på et højt FG niveau, derfor blev der tilsat lidt ekstra Nottingham gær sammen med lidt amyloglucosidase, som hjælper med at få opløst kulhudraterne. Vel vidende at sidstnævnte vil give en mere tør braggot.
BJCP's beskrivelse af braggot (i egen oversættelse efter bedste evne): En harmonisk blanding af mjød og øl, med tydelige karakterer af begge. Der er mange mulige resultater, afhængig af basis øl type, variationen af honning og det samlede indtryk af sødme og styrke. Øl smagen tenderer til at overskygge de typiske honning smage som findes i mjød.
Gæringsprofil: